ZŠ a MŠ Veľký Kýr : Magyarul

Magyarul

Az iskolánkról

Üdvözöljük a Nagykéri Alapiskola és Óvoda honlapján. Iskolánk a tornatermen, éttermen és a különböző szaktantermeken kívül műfűvel borított mini játszótérrel és két számítógépes tanteremmel is rendelkezik. Oktatási tevékenységünkkel támogatjuk az ügyes és tehetséges gyermekeket, akiknek köszönhetően iskolánk már több különböző országos szintű eseményen is képviseltette magát.

Bővebben

Iskolai hírek

Projektjeink célja elsősorban az, hogy iskolánkat egy korszerű oktatási, kulturális és sportközponttá alakítsuk át. Az iskola prioritásai: a diákok nyelvoktatása, környezettudatos nevelés (Zöld iskola), információs és kommunikációs technológiák bevezetése az oktatási folyamatba (Microsoft Academy), az európai kultúra megismerése a nemzeti kultúrák révén (Comenius).

Bővebben

Alapító

Nagykér a Duna menti síkságon fekszik, a Nyitra folyó régi medrének mindkét oldalán. Az Érsekújvári járáshoz, Nyitra megyéhez tartozik. 2363 hektáros területen fekszik. Először Kálmán király 1113-ból származó oklevelében említik, a Zobori apátságnak való adományozása alkalmából. A régészeti leletek arról tanúskodnak, hogy a falu már a kőkorszak idején is lakott volt.

Bővebben

ZŠ s MŠ
Školská 7
941 07 Veľký Kýr
TEL:+421 356593133
IČO: 37864106

©  Obec Velky Kyr | created by Era Web solutions s.r.o. & Mgr. Daniel Szaraz Webstern s.r.o.